zaalverhuur

Wil je een workshop organiseren? Een baby shower geven? Zijn je ouders 40 jaar getrouwd? Op momenten dat hotspot hutspot gesloten is, stellen we onze ruimte graag beschikbaar voor de buurt.

contact

khalid@hotspothutspot.nl (telefoon: 0637 090730 ) coördineert de verhuur voor hotspot hutspot. Als je ook een cateraar zoekt voor je feestje, laat het dan even weten. Dan kijken we of ons team iets voor je kan betekenen!

beschikbaarheid 

In principe gaat het om de volgende dagen:

 • hotspot hutspot krootwijk
  adres: goudse rijweg 651a
  verhuur op: dinsdag, wo-do-vrijdagochtend, za en zondag
 • hotspot hutspot lomba
  adres: tegenover guido gezelleweg 24
  verhuur op: maandag, di-wo-donderdagochtend, vr, za en zondag

In de zomervakantie zijn de restaurants van hotspot hutspot twee weken dicht. Ook na de kerstdagen zijn we twee weken gesloten. Dan zijn er dus wat extra mogelijkheden voor verhuur.

hoe we de dingen doen

We hebben afspraken met de buurt en de gemeente over hoe onze locatie gebruikt mag worden. We hebben daarom een paar huisregels:

 • Je eten en drinken regel je allemaal lekker zelf. Wat drinken betreft: alleen alcohol vrije dranken.
 • Als je muziek wilt draaien, kun je daarvoor onze eigen geluidsversterking gebruiken. Zorg ervoor dat de muziek alleen binnen hoorbaar is. Als je een DJ of band wilt, verwijzen we je door naar een zaalverhuurder in de wijk waar dat wel is toegestaan. Bezoekers in Crooswijk, graag parkeren aan de straat (vanaf 18:00u gratis). De parkeerplekken ophet terrein direct naast hotspot hutspot horen bij de invalidenwoningen boven het restaurant.
 • We vragen je de zaal, keuken, toilet en buitenruimte weer helemaal schoon achter te laten. Controleer je nog even op sigarettenpeuken?
 • Om 21:00uur sluit de beheerder af. Zorg je dat je voor die tijd iedereen naar buiten hebt en de boel klaar voor vertrek?

kosten

De kosten voor verhuur zijn 25 euro per uur (incl btw).