vacature: communicatie en marketingklus voor Heatandeat.nl

ff kort door de bocht:

een mooie ‘op afstand klus’ als zzper. je bent een pionier die impact wil maken. we bieden niet de hoofdprijs met onze stichting, maar wel 25,- ex btw . op dit moment hebben we 9 uur pw beschikbaar een jaar lang.

veel mensen moeten door de huidige crises kiezen voor koken of stoken? op www.heatandeat.nl bieden horecabedrijven hun lokatie aan om warm te zitten zonder verplicht iets te bestellen. mensen die het beter hebben kunnen op heatandeat.nl een warme drank, kom soep of maaltijd doneren, voor deze groep die het niet redt momenteel. zo helpen we elkaar inclusief de horeca die hierdoor in moeilijke tijden ook extra inkomsten kan hebben.

doel:

b2b

-zoveel mogelijk horecabedrijven in nederland laten aansluiten, er doen er nu 40+ mee maar we werken aan een grotere slag slaan. een mooi doel zou zijn om overal in de bewoonde wereld op 1 km afstand een heat and eat lokatie te hebben, zo hoeft niemand in nederland meer zonder eten te zitten. 

een vervolgstap zou uitbreiding naar het buitenland kunnen zijn, bijv direct kunnen doneren aan horeca die nog in functie is bij rampen, zodat men voor de lokale bevolking klaar kan staan.

b2c

doel 2: werven van voldoende donaties zodat de horeca inkomsten heeft, en men klaar kan staan voor de zwakkeren in de samenleving.

b2ngo

doel 3: het koppelen en communiceren naar lokale hulpinstanties dat men weet dat hun clienten welkom zijn.

u2b

doel 4: jouw idee/aanvulling

mail bob@hotspothutspot.nl