waardevol eindejaarscadeau voor je medewerkers

Zoek je nog een eindejaarscadeau voor je medewerkers? Iets dat écht van waarde is? Met een dinerbon voor een driegangen menu bij hotspot hutspot geef je je medewerkers een fijn moment cadeau. Ze genieten van een avondje uit met partner, vriendin of gezin, en maken tegelijk een hoop andere mensen blij. We bieden je diverse opties. Zit wat jij zoekt er nog niet tussen? Dan bekijken we graag samen wat we op maat kunnen leveren. 

Bij de sociale wijkrestaurants van hotspot hutspot in Rotterdam koken kids uit de wijk samen met vrijwilligers meerdere dagen per week voor buurtbewoners en andere gasten. De kids zijn weer even van de straat, en eten zelf ook een lekker en versgekookt maaltje mee. Voor de vrijwilligers is het werk bij hotspot hutspot een fijne dagbesteding of, veel vaker nog, een opstap naar scholing of werk. Alles wordtzoveel mogelijk zelf bereid van verse ingrediënten. Het weekmenu is begin van de week online te bekijken via facebook. De producten waarmee hotspot hutspot werkt komen zoveel mogelijk uit de eigen moestuin, zijn afgekeurde of onverkochte groenten en fruit uit de verssector, of zijn seizoensproducten van lokale leveranciers. Vlees komt van de bio slager en vis uit de duurzame visserij. Voor vega’s hebben we altijd een lekker alternatief zonder vlees of vis. hotspot hutspot serveert geen alcohol, maar heeft een leuk en lekker assortiment bio frisdranken, sappen, thee, en schenkt een lekker bakkie pleur van Peeze koffiebranders. De restaurants van hotspot hutspot houden bewust de prijs laag zodat ookmensen met een kleine beurs eens lekker buiten de deur kunnen eten. Wie meer te makken heeft kan een uitgesteld menu doneren. Zo kan een ander zelfs gratis aanschuiven, en zo hebben we bij hotspot hutspot iedereen over de vloer. De inclusieve samenleving in het klein!

Jouw medewerkers én nog meer medemensen blij maken met een hotspot hutspot diner? Je kunt denken aan de volgende opties:

diner voor twee (€ 25)
Een diner voor twee bij sociaal restaurant hotspot hutspot. Je krijgt een lekker drie gangen menu met een drankje per persoon. Extra drankjes bestellen mag natuurlijk altijd. Die betaal je dan zelf bij het afrekenen. Kom je eten? Graag vooraf reserveren via onze website of de reserveerknop op onze facebook pagina.

diner voor twee + uitgesteld menu (€ 35)
Een diner voor twee bij sociaal restaurant hotspot hutspot. Een lekker drie gangen menu met een drankje per persoon. Extra drankjes bestellen mag natuurlijk altijd. Die betaal je dan zelf bij het afrekenen. Daarnaast doneer je met deze ‘gift’ een gratis menu aan iemand die het zelf niet kan betalen. Wij noteren je gift en zorgen dat hij goed terecht komt. Ken je zelf mensen in rotterdam die een gratis menu kunnen gebruiken, stuur ze maar onze kant op! Kom je eten? Graag vooraf reserveren via onze website of de reserveerknop op onze facebook pagina.

diner voor vier (€ 50)
Een diner voor vier personen bij sociaal restaurant hotspot hutspot. Je krijgt een lekker drie gangen menu met een drankje per persoon. Extra drankjes bestellen mag natuurlijk altijd. Die betaal je dan zelf bij het afrekenen. Kom je eten? Graag vooraf reserveren via onze website of de reserveerknop op onze facebook pagina.

diner voor vier + uitgesteld menu (€ 70)
Een diner voor vier personen bij sociaal restaurant hotspot hutspot. Je krijgt een lekker drie gangen menu met een drankje per persoon. Extra drankjes bestellen mag natuurlijk altijd. Die betaal je dan zelf bij het afrekenen. Daarnaast doneer je met deze ‘gift’ twee gratis menu’s aan mensen die het zelf niet kunnen betalen. Wij noteren je gift en zorgen dat hij goed terecht komt. Ken je zelf mensen in rotterdam die een gratis menu kunnen gebruiken, stuur ze maar onze kant op! Kom je eten? Graag vooraf reserveren via onze website of de reserveerknop op onze facebook pagina.

Vragen?
Weet je wat je voor je teamleden zoekt maar zit het er niet tussen? Wil je dat we met je meedenken? Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via post@hotspothutspot.nl of bel 0657 938693 (dorine).