zutphen krijgt een hotspot hutspot!

Awesome! Komende zomer breiden we uit met een nieuwe hotspot hutspot locatie en wel in… zutphen!! In de stoerste wijk van de stad, het Waterkwartier, staat wijkcentrum Waterkracht. Daar gaan we 4 avonden per week koken met en voor wijkbewoners van jong tot oud. Daarnaast nemen we de exploitatie en sociaal beheer van het centrum over. Met z’n allen maken we er een feestje van!!

Komende maanden bouwen we aan ons netwerk van partners en leveranciers. Wil je samen wat ondernemen? Heb je reststromen (vers) voedsel? Weet je van een partij meubels of servies, etc die komende zomer beschikbaar komt? Of is er iemand die hele toffe dingen in zutphen doet en met wie we echt eens kennis moeten maken? Laat ons weten! And spread the news…

Contact Dorine Ruter
dorine@hotspothutspot.nl | 0657 938693

in het nieuws: