woensdag 4 juli start wijkrestaurant in waterkracht!

Vanaf maandag 2 juli neemt hotspot hutspot het beheer van wijkcentrum waterkracht in Zutphen over van welzijnsorganisatie Perspectief. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17:00 kun je er terecht voor een lekkere bak koffie, verse munt thee, en meer. Onze vrijwilligers voorzien je ook graag van een stukje huisgemaakte koek of taart. In de zalen van het wijkcentrum kun je terecht voor een divers aanbod aan activiteiten. Zelf iets organiseren met of voor je wijk? Of een zaal huren, met of zonder catering? Dat kan ook. Meer informatie over de mogelijkheden vind je hier.

Op woensdag en donderdag kun je daarnaast  terecht voor een drie gangen menu voor 9 euro. Elke week hebben we een nieuw weekmenu voor je. Je vindt het menu hier op de website en op onze facebook pagina, maar je kunt je ook laten verrassen natuurlijk.

Vanaf september breiden we het diner uit naar vier avonden per week, namelijk van dinsdag tot en met vrijdag. Ook kun je vanaf dan alle werkdagen terecht voor een lekkere lunch.

Neem een kijkje bij het weekmenu van onze locaties in rotterdam om te kijken wat je kunt verwachten.