geef lucht!

Geef ons lucht!

Er is veel gebeurd bij Hotspot Hutspot: een verhuizing met als resultaat een hele nieuwe doelgroep, meer vrijwilligers dan ooit, prachtige resultaten en de opening van een nieuwe locatie in het verschiet, maar ook: financiële tegenslag, een sluiting en minder inkomsten waardoor we uiteindelijk onze begroting niet rond krijgen. Afspraken over financiering lopen en er zijn ook toezeggingen, maar voordat het eerste geld er is, zijn we een paar maanden verder. Onze kokkies hebben al op eigen initiatief een maandje uitstel van betaling aangeboden, maar dat is geen oplossing: zij moeten ook leven. Voor nu zijn we daarom met spoed op zoek naar inkomsten en jij kan ons helpen: geef ons lucht! 

Dineren of doneren

Hotspot Hutspot is er voor mensen die niet makkelijk elders terecht kunnen voor hulp: kwetsbare jongeren met schulden, vroegtijdig schoolverlaters, dakloze jongeren, herstellend van een verslaving, eenzame ouderen en ieder ander die tussen wal en schip valt, gedeukt en verfrommeld komen ze vaak bij ons binnenrollen. Het lukt ons om hen aan een woning, een opleiding, een baan en weer wat eigenwaarde te helpen en hier willen we voorlopig graag mee door gaan. Maar er is op dit moment een wachtlijst: we kunnen even niets, het geld is op! We hebben jullie nodig als gast om bij ons te komen eten, meer gasten betekent meer activiteiten voor de vrijwilligers en meer kansen om opleidingen te starten en relevante werkervaring op te doen: dat gunnen we iedereen! Kan je niet komen eten, dan vragen we je om ons te steunen met een donatie zodat wij onze oude en jonge doelgroep kunnen blijven helpen aan een netwerk en een zinvolle dagbesteding, mensen kunnen laten zien dat ze niet alleen staan en dat ze de moeite waard zijn: de moeite waard om te helpen en in staat om door te leren, voor zich zelf te zorgen en weer deel uit te maken van deze maatschappij. 

Lekker voor je!

Het sociale rendement van Hotspot Hutspot is op het moment misschien wel hoger dan ooit: we bereiken onze doelgroep van jongeren en hebben in Lombardijen een hele nieuwe doelgroep ontdekt. Bovendien starten we binnenkort een nieuwe locatie in Schiedam! Dat gaat dus goed: lekker voor je zou je zeggen. Toch vragen we je aandacht, want door deze veranderingen is het afgelopen jaar alle energie naar de veranderingen gegaan en hebben we te weinig geïnvesteerd in het contact met (nieuwe) gasten. Daarom starten we deze campagne.

Hotspot Hutspot heeft jullie nodig: voor onze vrijwilligers, zodat zij lekker aan het werk kunnen om te koken voor jullie. Voor bewoners om onze restaurants heen, waarvan er steeds meer een hotspot vinden om te toeven en belangrijker nog: voor onze inkomsten, want minder gasten is minder geld, simpel toch? Ruik je nog de geur van die kaiserschmarrn, proef je in een hoekje van je bakkes nog die lasagne, zie je weer voor je hoe die salade was opgemaakt als een Picasso? Wij zeggen: kom bij ons eten en laat je verwonderen hoe voormalige bankzitters restaurantwaardige gerechten op je tafel presenteren.

https://www.whydonate.nl/fundraising/doneer-lucht-aan-het-eind-van-je-geld-een-stuk-maand-tekort/nl?fbclid=IwAR1nfeP_c4hwe1e4i8dO4N-8mjDiT2MbUc2dm7To5OBQzGUS0BloTZr7kDk