Crisiscatering

Crisiscatering.nl
We leven in een grootse tijd en wij willen ook iets kleins terugdoen.

Dagelijks een gezonde, teruggekoelde maaltijd contactloos bij u aan de deur bezorgd. (Postcodegebied 30XX)
Heb je hier geen geld voor, of woon je net buiten het postcodegebied. Lees dan zeker het einde van dit bericht.

Met een minimaal aantal mensen, in een professionele hermetisch afgesloten keuken, maken wij bezorgmaaltijden die voldoen aan de schijf van 5. Minimal foodwaste door veel reststromen te gebruiken.

Alles is op te warmen in oven of magnetron, maar ook twee dagen in de koelkast te bewaren. U krijgt er opwarm-instructies bij.

Kijk op onze webshop en kies in het navigatie-menu voor de verschillende keuzes. Boterkoekje of biologische frisdrank erbij? Bestel dit er gewoon bij.

Supporters met voldoende eten in huis: steun ons door een uitgestelde maaltijd te doneren of koop ons 2019-jaaroverzicht met inspirerende verhalen en veel foto’s. Bestel in de webshop.

Uitgestelde maaltijd? Wat is dat?
Iedereen moet eten, maar niet voor iedereen is dat zelfsprekend. Wij hebben al maaltijden verkocht, maar nog niet geserveerd. Ook zo eentje kopen? Kijk in de webshop.

Heb je op dit moment even niet genoeg geld: Laat het weten, wij bezorgen gewoon en misschien doe jij dit in 2036 weer voor iemand anders. Heb je geen magnetron? Die gaan we ook regelen.

#gezondeten #goedetenvooriedereen #lekkervoorje #indebuurt #hotspothutspot #crisiscatering #coronahulp #coronahulp010