Crisiskatern 3

Vandaag was Angela de Pooter (Gebiedsadviseur Kralingen-Crooswijk) mee met de #crisiscatering. We bezochten 5 van de meer dan 50 adressen. Een samenvatting:

  1. Een door pameijer begeleide jongen. Hij is nog blij met onze schijf van vijf maaltijden. Hij zou anders brood of snackbar eten.
  2. Een mevr via antes, depressief, was erg ongelukkig, en in het begin van de corona crisis ging ook nog es haar lieve kat dood. Ze wilde geen eten meer van ons. Ze leefde zoals ze zelf zegt op pinda’s, en veel slapen dan heb je minder nodig.Nu heeft ze een kitten, mevrouw is blij en wil ook ons eten weer. Wel graag vega, ze houdt van dieren.
  3. Meneer heeft copd, weinig energie, komt niet meer buiten, bijstand, maar wel een vriend oo bezoek, en door verhuizing 100,- meer huur per maand. En stop met al die stress maar eens met het roken van je zware shag.. gelukkig wel een maaltijd van ons. Wie zijn wij om te oordelen?
  4. Afgelopen 2 dagen lag meneer op de grond town we aankwamen, daar hebben we hulp bij gezocht. Meneer lijkt een zorgmijder, en is eigenzinnig. Vandaag is ie er niet, en neemt ook niet op. We hebben het gemeld, en houden het in de gaten..
  5. De hele crisistijd, zit er al een plank voor de kapotte deur. ‘Dat kost 2000,- zegt de coorporatie, Ja..de politie is binnen gevallen, en een hoop niet leuke dingen, maar nu is het goed, Ik sta onder bewind, heb 5 euro te veel inkomen om in aanmerking te komen voor de voedselbank, wil zo graag weer werken maar heb psychoses. Als jullie niet kwamen at ik brood.’ Waarom laat een woningcorporatie principes voor verpaupering gaan?

5 adressen. We bezorgen er dagelijks op meer dan 50, in rotterdam, hier in nederland. Stom he? Betaal jij een keer een maaltijd voor 1 van deze mensen?

https://www.hotspothutspot.net/a-56925887/steun-ons-en-bestel-dit/doneer-een-uitgesteld-etentje/#description