hotspot hutspot lomba stopt

beste gast, fan, politicus, financier, partner en andere betrokkenen,

wat een jaar he, dat 2020? het is zo’n jaar dat je auto stuk gaat en de wasmachine het ook nog begeeft. je pakt de draad weer op, je werkt wat harder, want je moet door..

bij ons gaat t zo: restaurant open, restaurant dicht: corona gedoe. we werken nog wat harder en zetten crisiscatering.nl op, omdat we een gat in de maatschappij zien: geen rotterdammert of schiedammert zonder warme maaltijd, juist nu. inmiddels maakten en bezorgden we er meer dan 17.000. met heel veel hulp van heel veel mensen, bedrijven en fondsen. supertof. we hoeven daardoor ook niemand te ontslaan, en we hebben geen extreme financiële zorgen. ondertussen staan we op plek 6 in de trouw duurzame 100

maar nu hebben we toch nog een tegenslag, waar we achter de schermen heel veel aan hebben gedaan om het wel te laten lukken, op een nette manier, maar we komen er niet uit:

hotspot hutspot lomba stopt per 15 december 2020

onze relatie met woonbron, de huidige eigenaar van het pand is zo moeizaam dat we ondanks echt intensieve pogingen van het bestuur van hotspot hutspot dat werkbaar te krijgen nu deze beslissing heb- ben moeten nemen.

we vinden dit verdrietig vooral voor al die gasten en vrijwilligers, wijkbewoners waarvoor we het leven leuker, mooier, dragelijker maakten. we vinden ons specifiek heel hard nodig op rotterdam zuid voor onze stagaires uit praktijkonderwijs en mbo 1 & 2 die al heel moeilijk met extra bagage aan een stage- plek komen op zuid. we willen en kunnen dit niet alleen. en we begrijpen de tegenwerking ook niet. wie wil er samen met ons optrekken om impact te blijven maken met een hotspot hutspot restaurant op zuid?

per 1 december verhuizen wij onze crisiscatering naar hotspot hutspot krootwijk, dat is een flinke operatie, ook financieel, maar dat gaat gewoon lukken, waardoor nog steeds iedereen in rotterdam te eten kan hebben. zodra we mogen, gaan we open met hotspot hutspot schieham, dat is prachtig, en daar hebben we jaren naar toe gewerkt. en de volgende plannen vertellen we lekker nog niet over totdat ze echt concreet zijn, maar die zijn er zeker. blijf je ons steunen? doneer een maaltijd of meer op www.crisiscatering.nl

hier bekijk je ons inhoudelijk halfjaarverslag 2020 pdf 50mb
achtergrondinfo over dit gedoe:
brief beeindiging samenwerking woonbron 05-11-2020


rotterdam, maandag 9 november 2020,

bob richters, directeur hotspot hutspot