hotspot hutspot krootwijk weer open – ook met winkel!

winkel: ma, wo t/m za 15:00 – 18:00
restaurant: wo t/m za 17:30 – 21:00 (tot 19:30 inloop)
nieuwste menu: kan je zien op onze facebook

elke week kan je woensdags t/m zaterdags van 17:30 – 21:00 in ons restaurant eten. het eten wordt gemaakt en de bediening wordt gedaan door onze vrijwilligers, mensen die bij ons leren werken.

bij ons worden mooie gerechten gemaakt van voedselreststromen, producten die net niet aantrekkelijk genoeg waren voor supermarkten maar toch prima zijn om te gebruiken. aan de hand van wat we binnen krijgen, verzinnen we elke week een nieuwe 3-gangen menu (€12,50) en elke dag een nieuwe daghap (€6,50).

menu week 18, voor nieuwste menu check onze facebook

gezond eten is een recht en wij doen ons best om eten toegankelijk te maken voor iedereen. tijdens de coronacrisis hebben we maaltijden en voedselpakketten bezorgd aan meer dan 700 huishoudens in rotterdam en schiedam. iedereen is welkom om te eten in ons restaurant – als je geen geld hebt krijg je een gratis daghap (en als je geld over hebt mag je een daghap doneren). ook hebben we een winkel opgericht, waar je afgekeurde groenten, fruit en andere producten kan halen (gratis of tegen donatie) om jouw deel tegen voedselverspilling te doen