vacature: crisiscatering medewerkers ochtendshift

vacature: crisiscatering medewerker


crisiscatering is onderdeel van hotspot hutspot en verzorgt de kookfaciliteiten, inclusief de benodigde producten, voor de noodopvang voor Oekraïense vluchtelingen in Capelle a/d IJssel. We gaan daarbij uit van de Schijf van Vijf en werken zoveel mogelijk met reststromen en plantaardig in plaats van dierlijk. Zo zorgen we goed voor de bewoners èn voor de wereld.

Bewoners kunnen 7 dagen/week, 365 dagen/jaar van 07.00-21.00 bij ons terecht om hun eigen ontbijt, lunch, diner of tussendoortje te maken. We werken in 2 shifts, van 07.00-15.00 en van 14.30-22.00.
Ons team bestaat uit een fijne mix van verschillende culturen, leeftijden en achtergronden. Sommige mensen werken vast voor ons, anderen op vrijwillige basis. Je bent van harte welkom om met ons mee te doen als je je daarin thuis voelt en jouw eigen kleur en smaak meeneemt. Het is fijn als je minimaal 2 diensten per week kunt draaien en in principe werken onze vaste medewerkers ook allemaal 1 weekenddienst.


Als medewerker ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de keuken- en koffiefaciliteit tijdens je dienst. Ook begeleid je eventuele vrijwilligers, bijvoorbeeld iemand die je helpt tijdens je shift of een van onze chauffeurs die langskomt met spullen.

Je helpt de bewoners en ons als je:
ziet en doet wat er nodig is om onze locatie netjes en schoon te houden. goed je rust kunt bewaren en op de juiste manier kunt handelen, ook als het even hectisch is of bij incidenten
in staat bent op een vriendelijke manier de afspraken van ons team met onze opdrachtgever, de bewoners en de andere teams in het pand (locatiebeheer, beveiliging, brandwacht, verpleging, schoonmaak) na te komen en/of te handhaven. makkelijk contact maakt met andere mensen. het leuk vindt om in een internationale/veeltalige omgeving te werken
tijdig hulp vraagt en geeft aan je collega’s en waar nodig opschakelt naar ons eigen floormanagement. deelt wat je zelf wil leren of ontwikkelen, want we houden ervan als iedereen kan groeien en bloeien!

aan de slag?
Neem contact op met bob@hotspothutspot.nl 06-51810675

Als het klikt maken we afspraken over je start, het inwerken en andere praktische zaken. Je kan op payrollbasis bij ons aan de slag voor 16,75 bruto, of als zzp-er voor 27,50 pu ex btw.

natuurlijk mag je ook als vrijwilliger bij ons aan de slag: das minder verantwoordelijkheid, vrijwilligersvergoeding, en als je wil bieden we zelfs nog rijlessen aan.

tot gauw!