Kerstmenu 2019

Jaaaaa, we zijn er over uit: hotspot hutspot kerstmenu 2019!! Sommige mensen zijn al weken hun internet aan het verversen om dit te weten te komen, maar nu kunnen we eindelijk met trots presenteren wat we vanaf morgen tot en met tweede kerstdag serveren op Lomba en Krootwijk, maar niet voor we onze grote dank uitspreken voor de mooie producten van Schmidt Zeevis Rotterdam, De Groene Weg Slagerij Rotterdam, Eosta BV en Booij Kaasmakers.

Eerste gang:
Zalm met kortgegrillde groentes / vega: omelet met kortgegrillde groentes

Tweede gang:
Biologische kalfslonghaas met paksoi en pastinaakcreme

Derde gang:
4 soorten kaas

Vierde gang:
Mango-sorbet-ijs met gegrillde ananas

Reserveren voorkomt teleurstellingen, dus wacht niet te lang. Check ons online reserveringssysteem of er nog een plekje vrij is. Ben je nou door je geld heen of is je eigen kalkoen ontploft, waag er voor de zekerheid een telefoontje aan en wie weet verzinnen we samen een oplossing.

Deze vier gangen voor €15,- als je het kunt missen en anders komen we er echt wel uit zonder allemaal moeilijke vragen.

#kerstinrotterdam #kerstmenu #niemandeenlegemaag #lekkervoorje