Vakantie!!!!

Dit was 2019 bij hotspot hutspot. Het glas is leeg, maar de vlam brand nog. Op 14 januari zijn we terug en gaan we gewoon weer mooie, lekkere en gezonde gerechten voor je klaarmaken.
Weet je in de tussentijd niet hoe je een maaltijd voor jezelf moet fiksen, schuif dan rond etenstijd aan op lomba, daar staat doordeweeks (behalve op 1 januari) altijd wel een bordje klaar.
Nu gaan we eerst onze voetjes omhoog doen en terugdenken aan een mooi bijzonder jaar waarin u kwam smekken, jij kwam nassen en jullie kwamen koken in onze keuken. We hebben kennis met je gemaakt toen je hier zenuwachtig binnenkwam en afscheid van je genomen toen je verhuisde of klaar was voor een betaalde baan. Heel soms was er even ruzie, ongeveer 1x, maar heel vaak zagen we je lachen en trots kijken. Vaak is er verdriet, maar het lijkt allemaal wat draaglijker en minder uitzichtloos.

Bedankt voor de stoelen, de boeken, de theelepels en de uitgestelde diners.
Bedankt voor de mooie en/of echte verhalen. Bedankt voor het proberen en het leren.
Bedankt dat hotspot hutspot door jou en door u elke keer weer een stapje verder is.

Bedankt dat je er in 2019 bij was en dat je jezelf bij je had.

Als je in de tussentijd nog iets voor ons wilt doen: laat een eerlijke review achter op TripAdvisor en/of bedenk of u in 2020 voor bijvoorbeeld een eurootje per maand vaste donateur wilt worden. Kijk dan op onze site https://hotspothutspot.nl/periodiekdoneren/