Geplaatst op 26 oktober 202026 oktober 2020 door gewoonbobweekmenu week 44 3 gangen! voor 12 uur besteld, voor 18 in huis!voor: zoete aardappel/kaas/peer/mango (nog lekkerder dan het klinkt!)koud of tikkie magnetronhoofd: gemende herfstgroenten met 5-spice varken en peerna: perencrumble/hazelnooit/citroen/5 -spice2 bijpassende drankjes!voor 2 personen 30,-Nu het ’s avonds weer vroeg donker is en we richting winter gaan is het tijd voor een warm nagerecht. Daarom hebben we deze week een heerlijke perencrumble gemaakt van conference peren gedrenkt in een mix van citroensap en hazelnootsiroop. De crumble is op smaak gemaakt met 5-Spice poeder. Dit is een traditioneel specerijenmengsel uit de Aziatische keuken. Het maakt dat dit gerecht een smaaksensatie brengt van zoet, zuur, zout, bitter en een champagne achtige prikkeling van de tong. Dit laatste wordt veroorzaakt door de szechuanpeper, die naast venkelzaad, anijsster, pijpkaneel en kruidnagel de 5-spices maken. Kortom een heerlijk gerecht voor deze tijd van het jaar. U ontvangt het kant en klaar om af te bakken in de oven (180 graden, 15-20 minuten) De crumble is klaar als deze goudbruin van kleur is.bestel de perencrumble samen met een voor en hoofd, voor 2 personen op onze site!